# Basis uitleg van de Pagebuilder in Magento

Elke moderne website is tegenwoordig opgebouwd uit blokken die van links naar rechts, van boven naar onder gaan. Op een mobiele telefoon zullen alle blokken die binnen een rij op een groot scherm naast elkaar staan, automatisch onder elkaar worden getoond.

Dankzij de Pagebuilder in Magento heb je een grote mate van vrijheid om zelf te bepalen wat de eigenschappen van deze blokken zijn. Zo kun je een breed blok met een video maken, of een rij met drie blokken naast elkaar, met bijvoorbeeld foto's en afbeeldingen.

# Templates

Ben je tevreden over de opzet van een pagina die je vol passie hebt gemaakt in de Page Builder, dan kun je deze tevens opslaan als Template. Een volgende pagina die je volgens dezelfde opbouw wilt samenstellen, kun je dan eenvoudig bewerken, zonder alle instellingen opnieuw te hoeven doen.

# Hoe werkt het?

De content-elementen die je in de Magento Pagebuilder kunt gebruiken zijn onderverdeeld in 4 categorie├źn:

  1. Layout
  2. Elements
  3. Media
  4. Add Content
  5. Ridders Blocks

Sommige elementen die besproken worden zijn exclusief onderdeel van het CMS-websitepakket van Ridders. Het Websitepakket kan tegen meerprijs afgenomen worden door onze klanten. Interesse? Neem contact op met Ridders (opens new window).