# Magento 2 en Ridders

Ridders levert hoogwaardige Magento webshops, zie ook onze website (opens new window). We zijn vooral trots op ons zelfgeschreven fundament, ook wel foundation: deze zorgt er voor dat de door ons geleverde shops ongeƫvenaard snel zijn! Ons credo is niet voor niets: De koningsklasse in webwinkeltechniek.

# Hoe stel je dingen in?

Als wij een webshop opleveren, staat deze conform jouw wensen ingesteld. Maar soms wijzigen verzendtarieven, wil je een pagina aan het hoofdmenu kunnen toevoegen, of wil je een kortingsactie doorvoeren. Op deze site leggen we uit hoe je veel voorkomende handelingen in Magento 2 instelt.

# Uitleg werking

  • Als je deze website bekijkt op een mobiele telefoon, dan vind je alle linkjes naar de uitlegpagina's onder het menu-icoontje naast ons logo bovenin. Ook kun je rechtsboven zoeken op een trefwoord.
  • Bekijk je deze website op een laptop of desktop, dan vind je het hoofdmenu rechtsboven. De uitlegpagina's vind je dan links. De zoekfunctie staat ook bovenin.

Let op: Veel van de op deze site geboden uitleg is van toepassing op alle Magento 2 webwinkels. Maar sommige dingen kunnen op jouw webwinkel net even anders zijn. Lijken de voorbeelden op deze site niet op jouw Magento back-end? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van andere modules (hulpprogramma's). Ga dan niet zelf dingen zitten uitproberen, maar neem contact op met je webbouwer. Of met ons natuurlijk als je denkt dat je shop beter kan Node instellen

# Work in progress

Worden jouw vragen niet beantwoord op deze site? Schroom niet en neem contact (opens new window) met ons op. We helpen je graag en als dit antwoord voor andere klanten interessant kan zijn, zullen wij deze site direct uitbreiden.