# Standaard productafbeelding instellen of wijzigen

Als je een product hebt waar (nog) geen foto van is, zal Magento 2 een standaard productafbeelding tonen. Hier lees je hoe je deze kunt wijzigen of instellen.

• Log in op de backend van Magento
  • Ga naar Winkels > (Instellingen) Configuratie > Catalogus > Catalogus
  • Klap de tab Placeholder voor productafbeelding uit

Default productafbeelding

Je kunt dezelfde afbeelding gebruiken voor alle rollen, of je kunt verschillende plaatjes gebruiken. Als je klaar bent, klik je op Opslaan. Hierna moet je de cache legen om de vernieuwde configuratie in te laden.