# Attributen aan/uit zetten op productpagina

Onder Meer informatie vind je attributen met een waarde. Soms wil je die wel of niet tonen. In onderstaand voorbeeld gaan we het attribuut Alleen afhalen weghalen:

Attributen voorbeeld

• Log in op de backend van Magento
  • Ga naar Winkels > (Attributen) Product

In het overzicht zoek je in het veld Standaard Label naar Alleen afhalen en je klikt op de button [Zoek], linksboven (of je drukt op Enter):

Alleen afhalen

Klik op de regel. Je ziet nu links de ATTRIBUUTINFORMATIE, waarbij Kenmerken geselecteerd is. Klik op Eigenschappen winkelaanzicht:

Alleen afhalen

Verander Zichtbaar op Cataloguspagina’s in Winkeletalage naar NEE en sla op door rechtsboven op de knop [Attribuut Opslaan] te klikken.

Is het attribuut nu nog steeds zichtbaar? Leeg dan de Cache!