# Het aantal artikelen in de overzichten wijzigen

Standaard toont Magento 12 artikelen in de overzichts- en categoriepagina's. De bezoeker wordt dan wel de kans geboden méér artikelen te tonen, maar hoe stel je dit zelf in? Dat lees je hier.

• Log in op de backend van Magento
  • Ga naar Winkels > Configuratie > Catalogus > Catalogus
  • Selecteer bovenin de Default config

In het overzicht zie je rechts de toegestane waarden zoals hieronder. Haal de vinkjes bij Gebruik systeemwaarde weg en pas aan naar eigen inzicht.

Aantal artikelen

# Uitleg

In het bovenste veld vul je de waarden in, gescheiden door een komma, waar de bezoeker uit mag selecteren. In het onderste veld vul je jouw voorkeur in. Let op: dit getal moet ook voorkomen in de bovenste rij.

Dit is goed, maar...

is dus fout.